sandwich_pic

sandwich apartment

location

principal use

strucuture

floor area

completion

constructor

structural design

 

 

photo

 

Nerima, Tokyo

apartment

Wood, 3rd floor

120m2

2014 Sep.

Eishin Kensetsu

Kume structural research &development office+ASA

koichi torimura

A 3-room apartment.
The owner wishes to maximize the volume, taking advantage of the surrounding sunlight and airflow.
The volume are divided into three different units, spreading out vertically and horizontally at different heights in-order to reduce the feeling of structural oppression, ensure vertical noise reduction, privacy and openness.

sandwich01t

sandwich02t

sandwich03t

sandwich05t

sandwich08t

sandwich10t

sandwich11t

sandwich14t

sandwich16t

sandwich17t

sandwich18t

sandwich19t

sandwich20t

sandwich21t

sandwich22t

sandwich23t

sandwich26t

sandwich27t

sandwich29t

sandwich30t